Wat is de SENSE-IT intentie?

Als healer heb ik gemerkt dat er een negatief randje aan het woord healing zit...een laagje dat weerstand kan oproepen, zoals het gevoel dat je 'beter gemaakt' moet worden of dat er een blokkade in de weg zit waar jij geen invloed op denkt te hebben. Ik noem het dan ook vaak dat ik een 'intentie' neerzet samen met mijn cliënt. Linksom of rechtsom, het is hetzelfde: als jouw intentie erop gericht is om meer inzicht te krijgen in je gedachten of gedrag, middels Reiki of healing, dan sta je er open voor en zal je het ontvangen...daar waar het nodig is.

 

Wetenschappelijk onderzoek naar healing & intenties

 

Er zijn zoveel testen uitgevoerd op het gebied van healing en intenties. Ikzelf ben daar heel blij mee, want steeds meer mensen gaan beseffen dat er meer is tussen hemel en aarde, dat je meer bent dan alleen je fysieke lichaam. Mijn grote held en inspirator is dr. William Tiller en is professor op Stanford University en doet studie naar het paranormale en de onverklaarde gebieden van het menselijk bewustzijn. Zijn onderzoeken waren erop gericht het gat tussen wetenschap en spiritualiteit te overbruggen. Daarom paste hij ook strikt wetenschappelijk protocollen toe op zijn onderzoek, zodat hij de serieuze aandacht kon trekken van andere wetenschappers.

 

Uiteindelijk deed hij ook onderzoek over de studie van subtiele energieën, zoals Reiki-energie en andere healing methoden, die door spiritueel ingestelde mensen gebruikt wordt om te genezen, maar die door de wetenschap vandaag de dag niet verklaard kan worden. Met zijn apparatuur toonde dr. Tiller aan dat er subtiele energieën uitgezonden werden door de handen van de Reiki-behandelaar of healer. Dit experiment had nu wetenschappelijke bevestigd dat de Reiki-energievelden echt waren en dat ze gemeten kunnen worden. 


Intentie & gedachtenkracht

 

Na deze experimenten concludeerde dr. Tiller dat de menselijke intentie middels onze gedachtenkracht en gevoelens een meetbaar effect heeft op de fysieke werkelijkheid. Hij deed experimenten met ervaren mediterende mensen en kon meten dat groepen, die zich op een bepaalde intentie richtten daarmee bijzondere effecten teweeg kunnen brengen. Deze resultaten worden op begrijpelijke manier uitgelegd in Lynne McTaggart's boek; Het Intentie-Experiment.

Wat is de SENSE-IT intentie?


Met het SENSE-IT shirt heb ik een energieveld neergezet wat de intentie in zich draagt van Kristallen (Seleniet, Rozekwarts en symbol Flower of Life), REIKI, Soul Body Fusion en engelenenergie. Dit alles bij elkaar, noem ik de SENSE-IT energie. Het kan evenwicht brengen in het menselijk energie veld en stress verminderen. Het gevoel is voor iedereen anders, iedereen reageert of voelt het anders. De ander gaat 'aan' staan en durft te gaan manifesteren en de ander voelt een diepe rust en voelt zich geliefd en gesteund. Mocht je je ervaringen willen delen mag je ze sturen naar:info@sense-itfashion.com

 

Geniet van het gevoel van SENSE-IT en veel liefs,

 

Claudia