• Claudia Robert

Bergen hadden vroeger op mij al grote aantrekkingskracht. Vroeger raasde we over de snelweg door naar Spanje of Kroatië. Gefascineerd keek ik als kind, vanaf de achterbank uit het raampje naar de imposante bergtoppen. Tijdens de stops in de bergen vielen de watervallen, de kruidige geur, de koeienbellen en de stilte mij al op. Al mijn zintuigen werden er geprikkeld en ik voelde me thuis. Mijn verlangen was groot om tussen de bergkammen ver weg van de snelweg, te wandelen en gewoon de natuur te voelen, de stilte te ervaren. Als gevoelig meisje wist ik intuïtief dat de bergen mij zouden ontladen en nieuwe energie zouden geven. Vroeger was het er nooit van gekomen, maar nu ben ik er meerdere keren geweest met als favoriet Zwitserland. Hier zijn de bergen iets ruiger en hoger. Mijn gezin en ik komen hier tot rust…we komen hier echt tot onszelf!


Ook voelde ik mij aangetrokken tot alles wat glinstert met in het bijzonder…kristallen. Mijn favoriet is altijd bergkristal geweest. Ik heb het dan niet over de gepolijste varianten, maar over de pure kristallen rechtstreeks uit de berg…ik wil ze altijd aanraken. Als kind voelde ik mij dus verbonden met bergen niet alleen vanwege de mooie uitzichten en natuur, maar ook vanwege de energie die de bergen, diep van binnen, met zich meedragen.


Ik hoorde ooit Gordon zijn liefde voor Zuid-Afrika uitspreken en dat met name de tafelberg hem zo aantrok. Hij was erachter gekomen dat binnenin de tafelberg helende kristallen zitten. Zo mooi hoe hij die energie voelt en weet dat die plek helend voor hem werkt. Hier verwerkt hij zijn verdriet en herstelt hij zijn gezondheid. Mooi dat hij dat op tv deelde.


We worden ons steeds meer bewust van de helende werking van kristallen. Elk kristal heeft zijn eigen trilling en werkt op andere lagen van je energetische lichaam. We zien het alleen niet, maar kunnen het wel voelen en sommige mensen zijn zich er niet bewust van, vandaar de naam SENSE-IT. Gelukkig zie je steeds meer kristallen terug in interieurs, sieraden en erkende therapeutische behandelingen.


Logisch dat ik iets met kristallen wilde doen. En dan opeens was daar die bijzondere droom in 2015: ik zag witte shirts waar veel licht vanaf kwam, iets onschuldigs en puur. Ik wist dat dit een heilig project was waar met liefde en aandacht aan gewerkt moest worden. Mijn zoektocht leidde naar bamboo. Ik zocht iets puurs, iets uit de natuur en waar de energie van kristallen makkelijk in zou integreren. En zo ontstond SENSE-IT: bamboo shirts met de energie van Seleniet & Rozekwarts*. Healing- en kristalexperts gaven allemaal unaniem dezelfde tips en zo heb ik geleerd om samen met mijn eigen SENSE-IT energie en de kristallen een energieveld te maken, dat in de shirts blijft zitten. De intentie staat als een huis: laten we de wereld een stukje mooier maken, voor jezelf en voor elkaar!


* Seleniet Seleniet helpt je om steeds de positieve en zonnige kant van het leven te ontdekken, zij maakt je positief en vrolijk. Ook verscherpt het je intuïtie en brengt het je dichter bij jouw waarheid. De seleniet is door zonnekracht ontstaan en geeft zijn zonnekracht door aan jou.

*Rozekwarts Rozekwarts beschermt alles wat kwetsbaar is, zij maakt je weerbaar en onweerstaanbaar. Rozekwarts is de steen van de onvoorwaardelijke liefde: het leert jezelf te accepteren zoals je bent, zodat je anderen ook kunt liefhebben om wie en wat ze zijn. Met rozekwarts treed je de wereld vrolijker en vrijer tegemoet.


Wil je meer weten over SENSE-IT shirt, ga dan naar de shop!


Love always,

Claudia

19 keer bekekenSchrijf een reactie
  • Claudia Robert

Bijgewerkt: 27 mrt 2018

SENSE-IT is gericht op beleving; zachtheid, comfort, vrouwelijkheid, positieve energie en gevoel van thuiskomen in jezelf! Een label ontstaan vanuit eigenwaarde en liefde voor het leven...


Steeds meer wordt het leven een betaalde ervaring, mensen vragen zich steeds meer af 'wat echt is en wat niet’. Versterkt door de economische crisis worden mensen in deze tijd, steeds meer bewust gemaakt met hun relatie met geld en hun eigenwaarde…en daarmee is authenticiteit dé nieuwe gevoeligheid van de consument!


Consumenten ontwikkelen steeds meer begrip van zaken als duurzaamheid, authenticiteit en transparantie van merken…ze willen geraakt worden in hun hart.

En laat dit nou net mijn missie zijn, om mensen terug naar hun hart te brengen…met lifecoaching maar zeker ook met dit label!


Authenticiteit is voelbaar!

Ons hart is de sensor voor levensvreugde ‘JOY’….liefde voor het leven. Ik ben gevoelig voor dingen die met liefde en aandacht zijn gemaakt, voor mooie spullen, maar ook eerlijke spullen. Dingen met een verhaal erachter…hand-made producten wil ik het liefst aanraken.


De energie van puurheid, creatie en schoonheid is voelbaar, het maakt dat ik geniet van alle dingen die het leven te bieden heeft. Schoonheid zit voor mij in creatie, in goed eten, in mooie beelden, in heerlijke geuren en mooie landschappen. Het prikkelt mijn zintuigen en voedt mijn ervaring op deze aarde.


We 'sensen' de energie van producten. Mijn moeder grapte altijd dat ik de gave had om in een etalage de duurste spullen ertussenuit te kiezen. Nu ik mij bewuster ben van wat mij aantrekt, snap ik steeds meer waarom mijn hart een sprongetje maakt bij mooie bijzondere spullen. Mooie spullen hoeven niet perse duur te zijn, maar wanneer er aandacht en liefde aan besteed is is dat voelbaar. Producten met een hoog energieniveau hebben vaak wel een hoger prijskaartje. Degene die het heeft gemaakt of de bedenker van het product heeft daar veel energie in gestoken en vertaalt dat naar een prijs die voor hem of haar goed voelt…eigenlijk de waarde van de energie overdracht. Het prijskaartje heeft dus te maken met iemands eigenwaarde. Zowel van de maker van het product, maar ook van degene die het zichzelf toekent.

Met dit inzicht heb ik mijn SENSE-IT label opgericht. De shirts zijn voorzien van de SENSE-IT energie en de energie van seleniet & rozekwarts. Nieuwsgierig? Check de webshop ;-)


Geniet van deze nieuwe belevingswereld en mocht je advies willen hebben hoe jij beleving kunt integreren in jouw bedrijf of op persoonlijk vlak, neem dan contact met mij op.


Love always,

Claudia