OVER SENSE-IT

Wees de verandering die je in de wereld wilt zien…ofwel Be the Change!

Alles is energie, je woorden die je uitspreekt of terugkrijgt, je woon- en werkplek inclusief de meubels, je kleding en kleuren waarmee je je omringt...eigenlijk alles om je heen. En al deze energieën die nemen wij waar via onze zintuigen en lichaam. Ons lijf is een en al voelspriet of we ons er nu wel of niet bewust van zijn...wij allemaal 'sense-en' dit. We hebben dus soms last van deze energieën en als we ons ervan bewust worden, kunnen we daarmee beter dealen. Je hoeft alleen maar een intentie te hebben om ieders licht te mogen zijn waarmee je licht uitstraalt in plaats dat je toelaat dat het jouw lichtje dooft...just be the Light, that's it!

 

Vanuit een droom kreeg ik inspiratie om een kleding label op te zetten met een positieve Vibe. SENSE-IT is een kledinglijn met een sterk liefdevol en beschermend krachtveld. De SENSE-IT energie betaat uit kristallenenergie (seleniet, Rozekwarts), Flower of Life symbol, engelen energieën en een vleugje Reiki. Deze mengeling van energieën, noem ik voor het gemak de SENSE-IT energie. Het maakt je bewuster en zachter naar jezelf...maar geeft je wel een boost om in je kracht te gaan staan met het besef dat je er toe doet! Ik ben ervan overtuigd dat wij licht in elkaars leven mogen brengen en dat wij elkaar naar een hoger bewustzijnsniveau kunnen helpen. Het is de bedoeling dat we impact maken en dat we groots denken en doen...wij waren ooit het winnende zaadje, dus je hebt wat te bieden in deze wereld! Het enige wat je tegen houdt is jijzelf. SENSE-IT geeft je liefdevolle bescherming, inspiratie en manifestatie honger. Leef je droomleven en besef dat jij je vleugels mag uitslaan en dat alleen jij je leven een gouden randje kan geven.

SENSE-IT wordt met zorg & liefde ontwikkeld en er wordt constant afgestemd of alle materialen en werkprocessen duurzaam zijn. Zo wordt de ruwe en pure bamboe afkomstig uit Azië, gesponnen in een fabriek in Portugal. Het gouddraad is afkomstig uit Zuid-Duitsland waar het gouddraad speciaal voor traditionele Duitse klederdracht wordt gesponnen onder goede arbeidsomstandigheden.

Veel liefs,
Claudia

SENSE-IT
Takes you to the next level!